Ontmoet het team WinTijd.com

Tim Christiaens

Tim Christiaens

Tim Christiaens is de oprichter van Time Management Company en expert in productiviteit. Hij schreef de bestseller ‘Win Tijd op Jouw Manier’ (Lannoo, waarvoor hij onder meer Herman Van Rompuy en Joop van den Ende interviewde. Via verschillende media publiceert hij artikels over tijdsbeheer, waaronder de vaste rubriek ‘De Time Manager’ in het weekblad Trends/Tendances.

Wouter Vanhove

Wouter Vanhove

Wouter heeft een passie voor alles wat met training en ontwikkeling te maken heeft. Hij houdt er van zijn publiek, klein of groot, te entert(r)ainen en aan te zetten tot verandering. Zijn trainingen en presentaties blijven zonder twijfel hangen bij zijn publiek. Wouter heeft ruim 15 jaar ervaring als trainer, waarvan meer dan 5 jaar als trainer in timemanagement.

Liesbet Smeys

Liesbet Smeys

Lies is onze administratieve duizendpoot die alle administratie van ons uit handen neemt (had je anders verwacht?). Ze coördineert de offerte-aanvragen, regelt heel de administratie met betrekking tot de opleidingen en is eerste aanspreekpunt voor klanten en ondernemers. Mail jij ons een vraag of een boodschap, dan is de kans groot dat Lies dit als eerste leest.